Blog

Home » Uncategorized » Vigyázz, hamisítják!
a

Vigyázz, hamisítják!

Az Elf Bar a vezető eldobható vape márkák közzé tartozik a piacon, így nem csoda, hogy sokan próbálják learatni a babérjaikat és hamis termékeket árulni.

Elf Bar 3600

A vezető gyártók által magas minőségben gyártott, rendkívül népszerű, keresett termékekk sajnos gyakran esnek hamisítás áldozatául. A gátlástalan gyártók és kiskereskedők megpróbálják elárasztani a piacot ellenőrizetlen hamisítványokkal.

Ezek a termékek nem csak a gyártónak okoznak károkat, de

az ellenőrizetlen és gyenge minőségű vape készülékek rendkívül veszélyesek a fogyasztók egészségére is!

A hamis készülékek esetenként szivárgó tartályai, hibás akkumlátorai és ellenőrizetlen összetevőjű e-folyadék tartalmuk miatt  olyan kockázatot jelentenek a vásárlókra és fogyasztókra, amiket senkinek nem ajánlunk.

Cégünk pont ezért elkötelezett nem csak a minőség, de az eredetiség mellett is, így termékeink között csak 100%-ban eredeti Elf Bar-okat találsz.

Mondj nemet a gagyira, hamisra és veszélyesre, ne kockáztasd az egészségedet néhány spórolós kereskedő miatt!

A termékek eredetiségéről Te is könnyedén meggyőződhetsz:

Az eredeti Elf Barok csomagolásából is megállapítható annak valódisága. Ezt kétféle képpen tudjuk ellenőrizni:

Vonalkód:

Az egyik jele annak, hogy hamis készülék van a kezedben, a dobozon található vonalkód lehet. Az Elf Bar termékek esetében ez viszonylag egyszerű, egyetlen EAN vonalkóddal rendelkeznek, amely a doboz oldalán található, a holografikus matrica mellett.

Eredetiséget igazoló QR kód matrica

Másik árulkodó jel az eredetiséget igazoló QR kód lehet.

Ellenőrző QR kód:

Keresd meg a QR kódos matricát, majd menj az Elf Bar ellenőrző oldalra, és add meg a QR kód alatti kódot, vagy egyszerűen csak scanneld be, hogy automatikusan ellenőrizhesse a rendszer.

Ha a megadott QR kód piros „WARNING” figyelmeztetést mutat, akkor a termék hamis és veszélyes. Használata semmilyen körülmény között nem javasolt!

Nézd meg a videót

Számunkra nagyon fontos, hogy csak 100%-ban eredeti Elf Bar termékeket árusítsunk.

Nagyon komolyan vesszük a hamisított árukkal kapcsolatos problémákat, és a célunk. hogy minden vásárló tisztában legyen a tényekkel és veszélyekkel, hogy legjobb belátása szerint tudjon dönteni.

Mi, a MyPods Europe-nál azért vagyunk, hogy az EU-t füstmentessé tegyük, és minden tevékenységünk középpontjába Titeket, az ügyfeleinket helyezzük.

Azt szeretnénk, hogy mindenkinek a lehető legbiztonságosabb és legkellemesebb legyen a vape élménye, ezért csak eredeti, prémium termékeket árulunk, amelyeket közvetlenül a gyártóktól és hivatalos forgalmazóktól vásárolunk.

Légy Te is felelősségteljes, és csak megbízható forrásból vásárolj. Védd magad a hamisítók gyenge minőségű, veszélyes termékeitől!

#csakazeredeti

Nézz szét nálunk, és találd meg a hozzád illőt

Válogass rengeteg izgalmas íz közül, találd meg az ízlésedhez és stílusodhoz legjobban illő terméket. Kínálatunkban csak 100% eredeti Elf Bar-okat találsz.

Számtalan íz, kiszerelés és design közül válogathatsz a legjobb árakon. Nézd meg termékeinket:

Oszd meg

Share on facebook
Share on email